Vi har byggt ett uterum

Hejsan. Idag ska jag prata om ett företag som du kan läsa om här, det är ett företag som hjälpte oss att bygga vårt uterum. De finns till för alla i Kalmar med omnejd. Detta är ett uterum som vi fick professionell hjälp med att bygga. Jag måste säga att det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och det är verkligen något som man borde titta närmre på, att kontakta någon snickare, om man vill ha ett fint uterum.

Jag ska inte gå in på hur man bygger dessa för jag är inte så insatt men det är klart att om du är händig och duktig på att läsa ritningar så visst kan du bygga ett själv men om du är som jag och de flesta andra så föredrar du nog att vända dig till en snickare. Det är värt det eftersom man får ett perfekt resultat. Min fru som älskar växter har fyllt rummet med massor av krukväxter och det är verkligen en mysig atmosfär där inne, speciellt nu när våren har kommit. Då är det som gjort för att sitta i och ta ett glas vin eller en kall öl och bara njuta av våren. Jag kan varmt rekommendera alla att bygga ett uterum, det är något som man inte kommer att ångra. Tänk sedan på hur lång tid in på hösten ni kan sitta där, till och med in i början av november går det ha det bra på sitt uterum om man bara har en infravärmare eller ett oljefyllt element.

Firman som vi vände oss till är vi nöjda med och jag vill rekommendera att ni hör av er till dem, i alla fall alla ni som bor i Kalmar med omnejd. Ha en fin dag och snart skriver jag igen.