Vårt nyrenoverade kontor

Hej på er och välkomna. Det är onsdag idag och solen skiner och planen med det här inlägget är att skriva om en byggfirma som har renoverat vårt kontor i Sollentuna. Vi jobbade innan i slitna lokaler och det kändes trist att det var så nedslitet. Men byggfirman som renoverade gjorde ett fantastiskt jobb och det blev verkligen en fin arbetsplats. Vi är jättenöjda och vi har fått många kommentarer om hur fint det blev. Byggfirman är ett familjeägt företag med lång erfarenhet av renoveringar, tillbyggnader och det mesta inom bygg. 

Jag tycker det är bra att skriva ett inlägg om dem för det är säkert någon som läser här i bloggen som behöver hjälp av en byggfirma i Sollentuna och då är det här ett bra och pålitligt val. Varmt välkommen att kontakta byggfirman för er renovering. Det är lika mycket en firma för dem som behöver hjälp hemma som det är för företag som behöver få renoverat och det går lika bra att få hjälp med det lilla projektet som det stora och jag vet att vår chef valde att vända sig till dem då han bara hört gott om dem av andra som anlitat dem. Det finns så många företag i denna bransch och jag kan tänka mig att det kan vara svårt att veta vem man ska välja så med det här inlägget hoppas jag att jag kan hjälpa er att fatta ett beslut. Jag förstår om ni vill veta mer om dem så här ovanför kommer jag att stoppa in en länk till deras hemsida. Ni kan klicka er vidare dit och läsa mer och så finner ni även deras kontaktuppgifter där så att ni kan höra av er till dem om du vill veta mer eller få en offert. Tack för att ni läste!