Varför inte bli snickare?

Hejsan, jag jobbar som snickare i Stenungsund och det är ett jobb jag trivs bra med. Innan jobbade jag som busschaufför men har alltså bytt jobb och jag har inte ångrat mig en endaste sekund. Jag har alltid gillat att jobba med händerna och det är just det som jag får göra som snickare. Dessutom är det ett mycket roligare jobb än att köra buss.

Jag känner mig som en ny människa sedan jag började jobba som snickare. En sak som är lite synd bara är att det knappt finns några kvinnor som väljer detta yrke, det kanske vi kan ändra på? Jag ska i alla fall rekommendera alla kvinnor att prova på att bli snickare, det är ett fantastiskt yrke! Den ena dagen är inte den andra lik och man får jobba med många olika saker. Man lär sig hela tiden nya saker och det är mycket stimulerande.

Hälsningar,

Anna Snickare

Hej Anna,

Det låter som ett intressant och roligt yrke att vara snickare

Hälsningar,

Kerstin Svensson

Kommentarer:

Månicka: Hej Anna! Jag har precis börjat läsa om yrket snickare och det verkar intressant. Jag ska nog prova på det också, det låter som ett perfekt jobb för mig. Tack för tipset 🙂

Linda: Hej Anna! Jag är helt enkelt imponerad av ditt inlägg. Det är modigt av dig att byta jobb så radikalt och jag tycker att du gjort ett bra val. Dessutom är det viktigt att få fler kvinnor in i hantverksyrkena, så jag hoppas verkligen att fler kommer att följa ditt exempel. Ha det gott!

Anna: Hej Linda och Månicka! Tack för era fina ord, det betyder mycket för mig 🙂 Jag hoppas verkligen att fler kvinnor väljer att bli detta, det är ett fantastiskt jobb! Ha det så bra!

Vi hörs inom en snar framtid, kram, kram!!!!