Huset är ommålat

Hej! Jag heter Emma och jag bor i Partille, Sverige.

Jag flyttade hit från Oslo, Norge för två år sedan och jag trivs verkligen bra! Det finns så mycket att göra här och alla människor är så trevliga. Sedan har jag ett hus som jag trivs i och nu i sommar har en målare fått det att bli fint i och med att villan är målad i en ny färg. Jag är så glad!

Innan var huset blått men så ville inte jag ha det. För jag är mer för vitt, och det fick bli en vit nyans på fasaden och det har blivit mer i min smak och alla som kommer hit säger att det blivit så snyggt!

Så nu är huset klart och vi ska ha en stor middag ikväll med våra grannar för att fira att det är klart. Jag har bjudit in tretton personer och det ska bli så roligt! Det blir nog en bra kväll.

Kramar,

Emma

Kommentar från Kia:

Trevligt att höra att du flyttade från Oslo till Partille och trivs så bra! Låter som om du har haft en mycket trevlig och produktiv sommar med att få hjälp att måla ditt hus! Hoppas ni får en fin middag ikväll med dina grannar. Tack för ditt bidrag! 🙂

Kommentar från Angelica:

Låter som en trevlig kväll du har planerat! Hoppas allt går bra och ni får en mycket fin middag. Ha det så kul! 🙂 Själv kommer jag att måla huset själv, jag är bra på sånt och kommer därför inte att ta hjälp av en målare!

Kommentar från Erik:

Målar du huset själv? Jag har funderat på att göra det samma, det är ju inte så svårt och dessutom blir det billigare. Men man måste ju ha tålamod och vara noggrann. Ha det bra med middagen ikväll! 🙂