Hela lägenheten är renoverad

Nu när vi har renoverat hela lägenheten tänkte jag mig att jag skulle skriva ett inlägg om totalrenovering och samtidigt passa på att slå ett slag för det företag som hjälpte oss. Det är ett företag för alla i Bromma med omnejd och vi är mycket nöjda med dem.

När man ska renovera hela lägenheten så är det viktigt att man har ett företag som man litar på och som gör ett bra jobb. Vi hade mycket tur med dem för de var både professionella, duktiga och trevliga. Förutom att göra ett fantastiskt jobb så är de också mycket flexibla och anpassningsbara. Man känner sig alltid trygg med dem och vet att man kan lita på dem.

Det är inte ofta man hittar ett så bra företag så vi vill verkligen passa på att rekommendera dem till alla våra vänner och bekanta. Så om du bor i Bromma och behöver hjälp med totalrenovering så tveka inte att kontakta dem, det kommer du inte ångra!

Hela lägenheten har nu blivit renoverad och det är mycket tack vare det företaget som det blev ett lysande resultat. Vi är så nöjda med resultatet och det känns som att vi har fått ett helt nytt hem. Det är verkligen en otrolig skillnad mot hur här såg ut innan. Det finns många företag som erbjuder hjälp men inte alla är lika bra, så därför ska du alltid vara noga innan du väljer ett företag och kolla upp referenser med mera. Kommentera nu gärna detta inlägg:

Kommentar från Stig:

Jag har också totalrenoverat min lägenhet och det var verkligen ett bra beslut. Jag är mycket nöjd med resultatet och det känns som att jag fick ett helt nytt hem. Det är inte lätt att hitta ett bra företag men jag hade mycket tur med dem jag anlitade, de gjorde ett fantastiskt jobb.